Be en bønn eller tenn et lys

Be en bønn eller tenn et lys.

Bønn forandrer og fordyper, bønn gjør noe med oss. Nå kan du skrive en bønn digitalt på Den norske kirkes bønnevegg - og kanskje tenne et lys.

Gud finnes alltid nær oss alle, han lytter og bryr seg, han støtter og utfordrer. Vi mennesker trenger å sette ord på vår glede, uro og frykt. Vi trenger å overgi vår maktesløshet til den som er større enn alt annet. Vi trenger å juble og vise vår takknemlighet og glede til Gud.

Gjennom Den norske kirkes bønnevegg kan vi gjøre våre bønner synlige, bde for oss selv og for andre. Vi kan dele hverandres gleder og sorger. Bønneveggen viser oss et fellesskap av skjøre, glade, redde, urolige og lykkelige mennesker - i bønn. Det er godt å kunne være sammen, også på denne måten.

• Skriv din bønn, tenn et lys eller gjør begge deler - med mobilen, nettbrettet eller pc'en din på

kirken.no/be